Skrivet av: Maria Ehde Andersson | 10 november, 2010

Sonya Sones – höjdpunkt på LitteraLund!

Tänk att en person kan inta en scen, trollbinda en stor publik och göra det på ett lågmält men ändå helt fantastikt sätt!

Detta gjorde författarinnan Sonya Sones, som en av de medverkande på LitteraLund under fredagen den 29 oktober. Hon berättade på ett mycket medryckande sätt om sin krokiga väg till att bli författare. Sonya knep våra hjärtan genom att bjuda på sig själv med mycket självdistans och humor. Hon  sjöng, deklamerade dikter och läste ur sina böcker, dessutom hade hon väldigt bra bilder till sitt framförande. Hela framträdandet var oerhört proffsigt men ändå varmt mänskligt .

Sonyas böcker är  mycket utlånade och omtyckta, bl.a.  den fina ”Vad mina vänner inte vet” som varmt kan rekommenderas som en ingång i hennes författarskap.

Efter att Sonya varit på LitteraLund skulle hon ut och besöka klasser runt om i Lund – lyckans de som fick höra henne! Att  LitteraLund kombinerar framträdande för barn, unga och vuxna  är ett vädligt bra grepp  tycker jag.

Som ni ser på bilden intill så  lyckades jag få en stund alldeles själv med Sonya,  hon ställde gärna upp på fotografering och signering – fast det vara många, många som ville ha båda delarna!

Maria Ehde Andersson

Annonser

Responses

  1. Jag gillade verkligen Sonya också. Så rar, och så varm och levande. Synd att du och jag inte träffades för att prata på Litteralund. Jag blev så glad över allt positivt du skrivit här om Jag är Boken!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: